Vermeld hier als er een parkeergarage verbonden is aan het gebouw. Als het een losstaande parkeergarage is, dan maakt u hier een extra gebouw/constructie voor aan door deze met een contour te selecteren op het omgevingsplan. 

Voor elk type parkeergarage geeft u mee hoeveel parkeerplaatsen er zijn, of het een open, gesloten of meerlaagse parkeergarage is. Als er een toegangspoort aanwezig is moet ook de toegangscode of sleutelkluis worden vermeld. Voor grotere parkeergarages doorloopt u de volledige vragenlijst als afzonderlijke constructie/gebouw. 

Meld hier het aantal ondergrondse verdiepen, de toegangsweg, hoogte, detectiebord voor brand/automatische blusinstallatie, de toegangswegen voor voetgangers en hoe de brandweer vlot toegang kan krijgen tot deze parking. 

Een parkeerplaats op het dak van een gebouw of aangrenzend aan een gebouw. 

Meld hier het aantal verdiepen, de toegangsweg, hoogte, detectiebord voor brand/automatische blusinstallatie, de toegangswegen voor voetgangers en hoe de brandweer vlot toegang kan krijgen tot deze parking. 

Lift gebruikt voor het verplaatsen van de voertuigen met hun passagiers tussen de verschillende parkeerbouwlagen (als er geen helling aanwezig is). Wat te doen bij het falen van de lift als er nog passagiers in het voertuig aanwezig zijn. U kan eventueel refereren naar een bijlage in dit dossier. 

Met een parkeer lift wordt het voertuig via een geautomatiseerd systeem verplaatst naar de parkeerplaats zonder bestuurder. 

Wat te doen bij het falen van de lift? U kan eventueel refereren naar een bijlage in dit dossier.