Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Om onze kandidaat-vrijwilligers zo goed mogelijk te informeren, organiseren we een infosessie op diverse locaties. Je kan er vrijblijvend eens komen kennismaken met de brandweer en krijgt er meer informatie over het takenpakket, de opleiding, de federale geschiktheidsproeven enz. Ook kan je tijdens de infosessies al eens de sfeer komen opsnuiven in een kazerne. Uiteraard krijg je ook de kans om al jouw vragen te stellen.

Inschrijven voor deze infosessie is verplicht. Zo kunnen wij alle maatregelen treffen om jullie in alle veiligheid te ontvangen. Samen sterk tegen corona!
> Het aantal plaatsen is beperkt. Zodra het maximum aantal personen bereikt is, worden de inschrijvingen afgesloten.
> Inschrijven doe je via het online formulier: https://bit.ly/infosessiesbrandweervrijwilligers

De infosessies staan telkens open voor alle kandidaat-brandweervrijwilligers binnen onze hulpverleningszone. Je mag dus gerust aansluiten bij deze infosessie, ook al wil je solliciteren voor een ander brandweerkorps binnen onze hulpverleningszone.


OPGELET! Deze infosessie is VOLZET! Inschrijven is dus niet meer mogelijk. 

Om deze infosessie veilig te laten verlopen in coronatijden, zijn de plaatsen beperkt. Aangezien er heel wat geïnteresseerden zijn, is het maximum aantal plaatsen intussen bereikt. Daarom zijn wij genoodzaakt de inschrijvingen af te sluiten. 

We voorzien mogelijks nog een tweede infosessie. Indien je interesse hebt en graag op de hoogte wil gehouden worden per e-mail van deze eventuele tweede datum, dan kan je dat aangeven in het online inschrijvingsformulier.

Share This Story, Choose Your Platform!

Ga naar de bovenkant